Salone del Mobile.Milano. See you at 59th edition

La 59enà edició del Saló Internacional del Moble, tindrà lloc del 5 al 10 de setembre a la tradicional Fiera Milano districte Rho.

També aquest any, milers d’expositors presentaran els seus projectes en el marc d’aquesta fira, que és un reflex del disseny, tecnologia, adaptabilitat i sostenibilitat en productes i solucions per la vida contemporània que mira conscientment cap al futur.

Coincidint amb el Salone del Mobile 2021, aquest any també tindrà lloc les bianuals Eurocucina i el Salone Internazionale del Bagno: aquests dos esdeveniments tenen lloc els anys parells, mentre els anys imparells és possible visitar el workplace 3.0, l’exposició dedicada a l’ambient del treball, y Euroluce, el salò de iluminació.

Aquest saló, dirigit especialment als professionals del sector, és considerada l’esdeveniment més gran del sector a escala mundial. De tradicional a contemporània i de mobles tapissats, a mobles metàl·lics o de plàstic, els visitats poden trobar tota la gamma de mobles i ventall de possibilitats de diferents estils.

Al voltant de 13.000 fabricants participen anualment dins dels 230.000 m2 d’exposició. Incloent obres de 2.500 dissenyadors ja establerts i 700 joves dissenyadors que es donen a conèixer gràcies al Salone Satellite, una exposició secundària. Al voltant de 270.000 persones de 150 països assisteixen a la fira cada any.

Un any més l’Habitat Clúster Barcelona, viatjarà a Milà per conèixer de primera mà les tendencias del sector, i companyarà a diferents socis que un any més també participaran en aquesta edició com: Kriskadecor, Nomon DesignCosmic, Arlex, BDBarcelona

MÉS INFO

Data

Dg set. 2021 - Dv set. 2021

Temps

8:00 am - 6:00 pm

Etiquetes

HCB
Categories