Sessió Formativa- Gestió del canvi a l’organització amb La Salle

El pròxim 28 de maig de 12:00h a 14.00h, et convidem a la sessió formativa, de Gestió del canvi a l’organització on Víctor Manuel Espinosa Lojo, enginyer de Telecomunicacions i Màster en Direcció Tecnològica, per la Salle, donarà una visió de la gestió del canvi que provoca l’actual situació i el seu impacte en les persones i debatrem sobre les eines clau per a maximitzar el rendiment individual d’equips.

Els processos de canvi són processos complexos que requereixen un lideratge positiu, d’una estratègia pensada i avaluada, que treballats correctament contribuiran a assolir els objectius reformadors o transformadors.

Continguts/informació de la sessió:

  • Context del Canvi en l’empresa actual
  • La Resistència al Canvi: Aspectes clau
  • Models de Gestió del Canvi en l’Organització
  • Visió innovadora de la Gestió del Canvi
  • Recomanacions pràctiques

Modalitat Smart learning: Aquesta modalitat permet que pugueu realitzar el curs presencialment a la Salle o bé modalitat online, en directe.

Víctor Manuel Espinosa Lojo, és professional de la Consultoria de Sistemes i Desenvolupament de Software durant més de 30 anys, en diverses companyies multinacionals, centrant les seves activitats tant en el Delivery com en Estratègia i Negoci, en clients de referència nacional i internacional.

En l’actualitat, exerceix com Technology Sènior Executive en Consultoria i Alineament Estratègic, Direcció d’Operacions, Project Management, i Integració de Sistemes (PMP® ITIL® Foundation)

Experiència docent: Professor de Direcció de Projectes en l’Empresa, de Gestió de Projectes i de Gestió d’Innovació Responsable de l’àrea de coneixement i coordinador dels programes d’Innovació
en La Salle BCN Responsable de l’àrea acadèmica de Cursos d’Especialització en La SalleBCN.

Data

Dv maig 2021

Temps

12:00 pm - 2:00 pm

MÉS INFO

Llegeix més

Etiquetes

HCB
Categories
INSCRIPCIÓ