#learningbysharing

Sessió plastrònica a Eurecat

Eurecat, membre de l’Hàbitat Clúster Barcelona, ha inaugurat una planta pilot de plastrònica, la primera d’aquestes característiques en l’àmbit d’un centre tecnològic a Europa i que posa a disposició de les empreses aquesta tecnologia emergent que uneix l’electrònica i els materials plàstics per la producció de productes d’alt valor afegit, dotats de prestacions avançades i amb possibilitats de ser fabricants a gran escala.

Situada a les instal·lacions d’Eurecat a Cerdanyola del Vallès, la planta pilot ha suposat una inversió superior a 1,5 millon d’€ i generarà 10 nous llocs de treball de molt alta ocupació. El seu funcionament, permet la creació de nous processos i productes, mitjançant la combinació de l’electrònica impresa i la hibridació de components electrònics amb processos tradicionals de transformació del plàstic com la injecció.

En aquesta sessió coneixerem la nova planta pilot de Plastrònica d’Eurecat, la primera d’aquestes característiques a Europa. La plastrònica, també coneguda com a In Mold Electronics (IME), és una tecnologia emergent que uneix l’electrònica i els materials plàstics i que té com a objectiu l’obtenció de productes d’alt valor afegit dotant-los de funcions o prestacions avançades, fabricats a gran escala.
La Plastrònica representa una revolució per als sectors automoció, aeronàutica, packaging, electrònica de consum, mèdic o esportiu.

T’interessa si ets:

  • Una PIME, gran empresa o entitat tecnològica vinculada a la sensòrica, la domòtica, la fabricació de components plàstics, etc. que treballi o vulgui treballar per aportar noves funcionalitats al seu producte.
  • Una PIME industrial amb un repte relacionat amb aquestes tecnologies que vulgui implementar una solució innovadora a l’empresa.
  • Una gran empresa, associació o un altre tipus d’entitat amb necessitat d’un producte amb major valor afegit, que incorpori noves funcions i serveis més complexos: smart; que connectin entre ells per compartir informació a temps real; amb multitecnologia, que integrin electrònica; que incorporin materials avançats, amb dissenys atractius i funcionals.

PROGRAMA

T’‘hi esperem!

INSCRIPCIONS AQUÍ

 

Dia: dijous, 27 de febrer de 2020
Horari: de 09.00h a 12.00h

Lloc: Eurecat – Cerdanyola
(Av. Universitat Autònoma, 23
08290 Cerdanyola del Vallès) 

Data

Dj febr. 2020

Temps

9:00 am - 12:00 pm

Etiquetes

SOCIS