SHARED VALUE – Com crear valor compartit a la teva empresa?

El valor compartit consisteix a alinear l’èxit de l’empresa amb l’èxit de la nostra comunitat, es tracta d’anar més enllà de satisfer les necessitats del client i aconseguir necessitats socials fonamentals a través del teu model de negoci. L’enfocament tradicional ha consistit a dirigir l’empresa i pensar en l’impacte social com si es tractés de dos conjunts separats i com si fos una obligació o com a costos afegits.

Actualment, treballar en el valor compartit és reconèixer que tenim la responsabilitat, a banda de l’oportunitat econòmica, de millorar l’entorn empresarial i la salut fonamental de l’estructura comunitària que el sustenta. És a dir, redefineix moltes d’aquestes obligacions com oportunitats per enfortir el negoci a llarg termini aportant valor als nostres socis, clients, treballadors, proveïdors i inclús a la nostra competència.

La forma més potent perquè les empreses tinguin un impacte en qüestions socials i mediambientals, és dissenyar productes i serveis que estiguin preparats per crear valor econòmic i també social.

Continguts

– Entendrem que perquè el negoci prosperi, també ha de prosperar el dels vostres stakeholders

– Com crear valor compartit, mitjançant el desenvolupament de productes o serveis que satisfacin les necessitats de la societat i del medi ambient

– Com incorporar aquest concepte a l’estratègia i model de negoci del clúster i de les empreses

– Cas d’èxit real d’una empresa B-Corp

El pròxim 1 de desembre de 10:00 h a 11:00 h, no et perdis aquesta jornada on coneixerem de forma pràctica com crear, mesurar el valor compartit dins de la teva empresa i com maximitzar-lo mitjançant el treball de clúster.

Ponents:

Joan Martí – Director of Cluster Development at ACCIÓ

Pau Virtudes – Gestor de Projectes de Valor Compartit ACCIÓ

Jordi Casajoana- Fundador  d’OMPLIM

INSCRIPCIONS

Data

Dt des. 2020

Temps

10:00 am - 11:00 am

MÉS INFO

Llegeix més

Etiquetes

HCB
INSCRIPCIÓ