#learningbysharing

VII Jornada de canvi estratègic en clústers. Sessió de treball de canvi estratègic amb l’IESE

El proper dia 12 de desembre es realitza la presentació pública de la 7ª edició dels casos de canvi estratègic que ha desenvolupat ACCIÓ amb la col·laboració de l’IESE Business School.

En aquesta jornada es presentaran 3 casos d’organitzacions de diferents sectors que han sabut transformar-se per seguir sent competitives en un marc global tan canviant com l’actual. Els casos analitzats en aquesta edició són COSTA BRAVA FOODS, GUILERA i PROMSA.

L’objectiu principal és impulsar el canvi estratègic, és a dir, ajudar a les empreses a entendre les estratègies guanyadores del seu negoci i donar-los suport en la seva implantació.

Sedimentar el coneixement sobre models de negoci guanyadors en els diferents clústers. D’altra banda, posicionar el model català de clústers, com també les empreses que l’integren, en el circuit formatiu d’escoles de negoci de primer nivell internacional.

Alhora, són una eina excel·lent de treball ja que permeten adquirir un coneixement generalitzat dels reptes i, sobretot, de les oportunitats a les quals s’enfronten les empreses. Això permetrà també el desenvolupament d’habilitats per afrontar-les d’una forma sistemàtica

REGISTRA’T AQUÍ

Data

Dj des. 2019

Temps

10:00 am - 1:00 pm

Etiquetes

ALTRES