#learningbysharing

Èxit a la Milano Design Week amb l’exposició “Inspired in Barcelona: Mediterranean Design”

Des de Barcelona vam submergir al públic internacional amb l’estil de vida, amb els colors i amb el ritme de la capital mediterrània

 

Del 9 al 14 d’abril, al número 14 de Via Dante de Milà, vam traslladar a més d’11.000 visitants a la capital comtal de Barcelona, amb el seu color, el seu caliu social, el caràcter alegre, la seva riquesa cultural, història de formes i tradicions. Capaç de fer reviure l’ànima més autèntica de Barcelona. L’exposició “Inspired in Barcelona: Mediterranean Design“, promoguda per Catalonia Trade & Investiment, Ajuntament de Barcelona, organitzada per BCD (Barcelona Centre de Disseny) i amb la participació de l’Habitat Clúster Barcelona va portar a Fuorisalone un autèntic fragment de l’estil de vida de la capital catalana a través dels axiomes “Warm, Diverse, Open, Emotional”.

En l’espai dissenyat pel CODIC (Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya) i per l’Habitat Clúster Barcelona, anomenat “TRIP TO BARCELONA”, es podia descobrir la matèria prima utilitzada per la fabricació dels diferents productes i els materials amb els quals s’inspiren les empreses, traslladant el missatge de que els productes són 100% handmade i transmetent qualitat i disseny en cada un d’ells.

Cada una de les marques es vinculava a un lloc emblemàtic de la ciutat amb el qual la marca se sentia identificada (Torre Agbar, l’Eixample, Passeig de Gràcia, Tibidabo, Maremagnum, Palau Mies, Convent dels Àngels, Sagrada Família, etc.).

L’exposició va oferir una combinació continua de les excel·lències del disseny de Barcelona, deixant als objectes i el seu eloqüent contingut, la capacitat de submergir al visitant a la riquesa de la cultura catalana.

Per l’Hàbitat Clúster Barcelona, ha estat la primera edició en la qual ha participat juntament amb 9 empreses del clúster: Cosmic, Arquetypo, Estiluz, Font Barcelona, el Torrent, RS Barcelona, Kriskadecor, Bassols i Arlex. Volem agrair a tots els participants la confiança dipositada en el projecte i us volem animar a participar en les futures edicions.

Comparteix!