#learningbysharing

EXPERIÈNCIES HCB

Els nostres associats expliquen, en primera persona, com ha estat la seva experiència dins del clúster. 

BN-Susana_Soriano_Sonpura

Habitat Clúster Barcelona ens ha aportat poder estar en contacte amb empreses que són del sector i no són competència.

Col·laborem estretament intercanviant les nostres experiències, transmetem informació sobre què ens va anar bé, què ens va anar malament i fem fires conjuntes, maximitzant els nostres recursos.

El Clúster ens ha brindat excel·lents formacions aplicables a la nostra empresa que ens ajuden a incentivar a tots els nostres membres. Estem al dia del sector i creixem junts.

Susana Soriano

Consellera Delegada de Sonpura

BN-Antonio_Moreno_Jung

L'HCB aporta una visió més global del mercat gràcies a la interacció amb fabricants d'altres sectors amb els que compartim objectius.

També sinergies per col·laboració en projectes i desenvolupaments, a més de ser una bona eina de networking.

Un calendari molt interessant d'activitats completa el nostre interès per aquest magnífic projecte.

Antonio Moreno

Director Técnico de Jung

HP

Ens ha aportat molt de coneixement d'un mercat del qual no érem experts, el que ens ha permès entendre millor les seves necessitats per poder seguir innovant per als nostres clients. Així mateix, ens ha permès inspirar moltes empreses gràcies a les possibilitats de la nostra tecnologia.

Ha estat un win-win en tota regla!

Eva Blanco

Public Affairs and Communications Manager at HP

BN-Josep Maria Sans de Kriskadecor

Hàbitat Clúster Barcelona ens ha aportat una xarxa de networking àmplia i enriquidora amb la qual col·laborar en projectes concrets per millorar la nostra competitivitat. A més, ens ha animat a plantejar-nos temes estratègics que no havíem detectat.

Josep Maria Sans

Kriskadecor

BN-Cristina_Carles_Casals_de_Ventilacio (1)

Compartir experiències amb professionals de l'hàbitat que, tot i fabricant productes totalment diferents, tenim problemes molt semblants. Després, en exposar-los en grup acabem trobant solucions molt semblants.

A través de l'observació multidisciplinària i des de punts de vista diferents, les solucions resultants i les propostes de sinèrgia són molt més enriquidores i ajuden a veure més enllà del que estem acostumats a treballar en el nostre dia a dia.

La innovació aplicada a la feina d'oficina també està a l'ordre del dia, convertint així la nostra jornada laboral en alguna cosa molt més amè o, almenys, diferent.

Cristina Carles

Casals Ventilació

BN-Alberto_Bertolin_Central_de_pinturas

Formar part de l'Habitat Clúster Barcelona ens ha donat la possibilitat d'estar en continu contacte amb altres professionals del sector per establir vincles, compartir experiències i crear sinergies.

Això ens permet treballar conjuntament per aconseguir objectius compartits, arribar amb més força als nostres clients i tenir mes presència dins el sector de l'hàbitat en el nostre entorn.

Alberto Bertolin

CEO de Central de Pintura

BN-Jordi_Batlle_Ripleg_30m2

Formar part de l'Habitat Clúster Barcelona ens ha aportat una gran riquesa d'idees amb les que millorar el producte i la forma de treballar. Estar en contacte amb les empreses que formen el grup fa que flueixin les opinions i experiències de diferents productes i això ajuda a enfortir els teus punts febles.

En definitiva ens ajuda a créixer en tots els sentits.

Jordi Batllé

Gerente de Ripleg

BN-José_Ferré_Estorach_de_Madersenia

Poder participar amb diferents industrials del sector d’un enfocament més transversal del mercat. Buscar projectes compartits per a millorar conjuntament. 

Conèixer el funcionament d’altres empreses i poder interactuar amb els seus directius per a que ens ajudi a millorar la nostra pròpia.

Tenir una visió molt més oberta i participativa del sector. Compartir necessitats reptes i solucions. Sinergies per a poder treballar en projectes globals.

José Ferré Estorach

CEO de Madersenia

JUNTALaura Guitart_Huber

Formar part de l'Habitat Clúster Barcelona és formar part d'un espai de col·laboració, inspiració i coneixement.

L'HCB ens uneix a un grup d'empreses amb ganes de trobar oportunitats de negoci, col·laboració en projectes i ser més competitius.

Laura Guitart

Huber

BN-Pascal_Llopis_deCosmic

Formar part de l'Habitat Clúster Barcelona permet compartir experiències amb empreses dedicades a l'hàbitat que focalitzen la seva activitat sota els valors del disseny i la innovació.

Les activitats que organitza l'associació contribueixen a millorar els processos i adaptar les estratègies als canvis del sector. Ens aporta més força i competitivitat.

Pascal Llopis

Director Área Ventas y Marketing Industrias Cosmic

BN-Eva_Fité_Eurecat

Estar en contacte amb les necessitats de les empreses a nivell de tecnologia aplicada al mercat habitat.

Així hem pogut enfocar la nostra oferta tecnològica molt millor i donar a conèixer àmbits d'actuació desconeguts per les empreses.

Eva Fité

Eurecat Business Development Manager - Materials Processing & Capital Equipment en Eurecat

BN-Xavier Pujol_Arquetypo

El Habitat Clúster Barcelona ens ha ajudat en tres àmbits fonamentals. El primer, ens ha donat l'oportunitat de conèixer empreses que complementen el nostre portfoli i amb les quals hem teixit sinergies que han donat valor afegit als nostres clients.

Segon, ens ha donat l'oportunitat d'explorar nous mercats gràcies al primer punt.

I tercer, ens ofereix permanentment eines i coneixement per estar al dia sobre estratègia i gestió empresarial.

Xavier Pujol Rojas

Responsable comercial y de marketing de Arquetypo

BN-Franc Dinares CREVIN

Habitat Clúster Barcelona ens ha ajudat a millorar la nostra competitivitat aportant-nos nous coneixements, donant visibilitat a la nostra marca, generant accions de negoci de present i de futur i potenciant el nostre networking, tot això acompanyat d'una magnífic entorn de treball col·laboratiu entre les empreses que formem part del projecte.

Franc Dinarès

CREVIN

FOTO QUIQUE (002)

Ens aporta un intercanvi d'informació i networking molt positiu per al desenvolupament del nostre negoci. Experiències amb altres empreses del sector hoteler, tant de clients com de possibles col·laboradors.

Enrique Romero

Bassols

BN-Cristina_Gazulla_Lavola

La oportunitat de conèixer altres organitzacions que treballen en el sector de l’hàbitat, i identificar possibilitats de col·laboració per reduir la petjada ambiental d’aquest sector, així com aprendre sobre diferents temes relacionats amb innovació, vendes i producció.

Cristina Gazulla

Lavola

JUNTASilvia_Viudas_LCI

Conèixer les necessitats del sector en relació al tipus de professional que es necessita dins l'àmbit del disseny o del management d'empreses creatives i les tendències més sòlides.

Sílvia Viudas

LCI Barcelona

Aman Cabanas

L'HCB ens permet tenir una visió global del mercat, noves idees per gestionar d'una manera més eficaç la nostra comunicació corporativa.

A més ens permet i ajuda a gestionar sistemes i gestió en la comercialització de productes.

Aman Cabanas

Jòdul

alberthereu

Ens aporta un intercanvi d'informació i networking molt positiu per al desenvolupament del nostre negoci. Experiències amb altres empreses del sector hoteler, tant de clients com de possibles col·laboradors.

Albert Hereu

Institut Català del Suro

JUNTAMarta Masdeu_Estiluz

Formar part de l’Habitat Clúster Barcelona ens aporta formació és la nostra universitat permanent tan dins del sector, com en tecnologia, processos, materials, producció, etc. A més ens aporta  networking que ens permet fer projectes, fer negocis i conèixer persones per compartir coneixements tant en la gestió de l’empresa com del mercat, persones a les que pots comptar sempre i amb tota la confiança trucar-los quan els necessitis, dins del clúster acabes aconseguint partners.

Per les empreses petites ens serveis per sumar i entre tots aconseguim fer una empresa molt més gran.

MARTA MASDEU

Estiluz

javier querol

A través de les seves reunions entre els membres que composem aquest clúster, obtenim sinergies i les focalitzem en benefici dels nostres clients.

Obtenim solucions més directes davant de qualsevol eventualitat, ja que en la diversificació i l'especialització de cada un de nosaltres ens fan més forts davant la competència.

JAVIER QUEROL

Mobenia