SOLUCIONES EN MADERA

FINSA és una empresa especialitzada en la fabricació de taulers de fusta tècnica (aglomerat, MDF, SuperPan...) i de fusta massissa. Ha estat pionera en la fabricació de taulers de fusta aglomerada i MDF a la península ibèrica.

Amb gairebé 90 anys d'història, FINSA ha evolucionat des d'una serradora fins a posicionar-se com una de les marques de referència mundial en el sector de la fusta. En aquest llarg camí, l'empresa ha avançat, sense perdre la seva essència però adaptant-se als nous temps, amb la sostenibilitat com a valor principal i el disseny com a idea de futur.

Amb un ampli portfoli de productes, que compta amb tot tipus de solucions decoratives en fusta, FINSA exporta a més de 80 països d'arreu del món.

OLMO_SABI_4AR (1)

destaquem

GAMA DUO

Són 32 nous dissenys i 5 acabats que comptabilitzen un catàleg de 169 dissenys i 12 textures diferents. Les propostes plasmen diferents combinacions per facilitar la personalització dels espais, gran tendència definitòria en els últims anys. D'aquesta manera, es poden trobar dissenys unicolors, fustes, materials com pell, marbres, tèxtils, pedres, ciments, metalls... i els acabats Mesura, Boreal, Teide, Ideal Glow i Ideal Matt.

La inspiració per al desenvolupament de les noves superfícies decoratives de la Gamma Duo prové d'una observació permanent de l'entorn i d'una anàlisi de mercat de les superfícies.

DADES DE CONTACTE

Nom: Eva Fuentes
Càrrec: Marketing i comunicació
E-mail: eva.fuentes@finsa.com
Telèfon: (+34) 636 387 774

Carretera N-550 km 57
15707 Santiago de Compostela
(Spain)

www.finsa.com