#learningbysharing

IMAGINE AND INNOVATE

La producció de Floover es realitza gairebé íntegrament a la fàbrica emplaçada Müstair (Suïssa) on tot el procés de producció compleix amb la legislació suïssa així com amb les normes i estàndards europeus, a més d'amb els propis estrictes controls de qualitat.

Floover ofereix productes tant per a ús domèstic com comercial, fent servir sempre les noves tecnologies i creant les solucions que reclama el mercat, des de sistemes d'encolat (Glue Down), passant pels paviments amb sistema clic, fins a les solucions per a exterior.

Tots els productes Floover són fàcils instal·lar i estan expressament dissenyats per a una gran durabilitat i longevitat.

Producto estrella wood

destaquem

WOOD

Tota la calor i el sabor d'una vida genuïna i autèntica reneixen en un ambient curosament  dissenyat per sentir-se com a casa. Els dissenys de Floover Wood Original són ideals per a aquells que busquen un ambient càlid i acollidor, amb estil modern i alhora essencial.

Una solució perfecta que combina elegància, autenticitat, modernitat i confort amb una gran resistència i altes qualitats tècniques.

DADES DE CONTACTE

Nom: Ignacio Bordanove
Càrrec: Director Comercial Contract Espanya i Portugal
E-mail: nacho@floover.com
Telèfon: (+34) 938 913 310

Pol.Ind Mas Blau - C/Selva, 4
08820 El Prat del Llobregat
Barcelona (Spain)

www.floover.com