Gabriel és una empresa tèxtil global construïda amb creativitat, artesania i dedicació. Amb 169 anys d'experiència, som especialistes en el disseny i desenvolupament de teixits de tapisseria sostenibles i d'alta qualitat.

Gabriel és una empresa que, en tota la cadena de valor, des del desenvolupament del concepte fins a l'usuari del moble, fabrica i ven teixits, components i superfícies entapissades, així com també productes i serveis relacionats. Desenvolupem productes i serveis per ser utilitzats allà on les característiques del producte, el disseny i la logística acompleixen requisits invariables i documenten la qualitat i la gestió ambiental.

Gabriel és el proveïdor millor valorat pels principals fabricants de mobiliari d’oficina i contract, tant nacionals com internacionals, escollit pels principals usuaris i prescriptors (dissenyadors i interioristes) de mobiliari entapissat, seients i superficies entapissades.

_media_1681152_Contour_IMG_5768_EDIT

destaquem

CONTOUR

Contour és un teixit de polièster distingit pel seu estirament multi-direccional i una excel·lent recuperació que el fa ideal per a la tapisseria de formes corbes.

Amb un tacte suau, discret i delicadament neutre, Contour combina una alta funcionalitat amb una subtil elegància. El teixit presenta una textura tridimensional i una escala de color refrescant amb 26 tonalitats.

DADES DE CONTACTE

Nom: Jesús Benito

Càrrec: Director de vendes
E-mail: jba@gabriel.dk
Telèfon:  (+34) 619 71 64 86

www.gabriel.dk