#learningbysharing

QUALITAT ALTA GAMMA A PREUS ASSEQUIBLES

L'empresa Gigante del Colchón proposa productes per al descans d'una qualitat d'alta gamma amb acabats naturals i tecnològics avançats, a preus assequibles. Gigante del Colchón és capaç de respondre a diverses exigències, relatives tant a la comoditat com a la durabilitat dels matalassos i canapès, bases, somiers, capçals i coixins.

Com a grup d'àmbit nacional, estudiem el descans segons les zones de les nostres botigues i adeqüem el producte a les necessitats de cada zona, col·lectiu, i fins i tot client.

Treballem juntament amb dissenyadors industrials, fabricants i analistes de mercat per proposar un producte totalment original i únic, que respongui a les necessitats reals de les persones, sota el lema de "Primer les persones, després el producte"

En definitiva el nostre treball tant en l'experiència de compra com en el producte, com en el servei és absolutament personalitzat i tractat amb la màxima calidesa i proximitat.

Colchón zurich

destaquem

Zurich

Un veritable matalàs híbrid. Ergonòmic, alleuja de la pressió i ventila. S'adapta a cada morfologia garantint una posició correcta de la columna vertebral i s'adapta a la temperatura de l'usuari. Escuma viscoelàstica Alpine d'alta resiliència amb gel (frescor) en una base de molles ensacades de categoria alta amb 7 zones de confort. El millor de la gamma Alpine pel que fa a circulació de l'aire (ventilació, higiene), a eficaç expulsió de la humitat interior i a ergonomia personalitzada punt per punt.

DADES DE CONTACTE

Nom: Martín Álvarez
Càrrec: Brand Manager
E-mail: malvarez@gigantedelcolchon.com
Telèfon: (+34) 93 859 97 51

C/Aragó, 520
08013 Barcelona
(Spain)

www.gigantedelcolchon.com