LA TEVA OBRA EN BONES MANS

Global Projects és una empresa de construcció i reformes integrals de Barcelona i àrea metropolitana amb més de 10 anys en el mercat i un equip de llarga trajectòria en el sector de la construcció, l'arquitectura i l'interiorisme. Comptem entre els nostres clients amb els més prestigiosos despatxos d'arquitectura i disseny d'interiors.
A Global Projects oferim tres línies de serveis de reformes integrals a professionals i particulars: oficines, locals comercials i habitatges. Aconseguim plasmar les idees dels nostres clients a partir de l'execució de projectes basats en la qualitat, el compliment dels terminis marcats i l'aportació de solucions a les necessitats concretes de cada projecte.

Acompanyem als nostres clients durant tot el procés de reforma per a qualsevol necessitat, consulta o desig que pugui sorgir durant el projecte. Oferim màxim compromís, eficàcia i tranquil·litat per als nostres clients. La nostra professionalitat i autoexigència són la base de la qualitat dels nostres resultats i del compliment de terminis i pressupostos.
ReformaShowroomGaggenauBarcelona14

destaquem

LOCAL COMERCIAL - SHOWROOM GAGGENAU

En la reforma del showroom de l'exclusiva firma d'electrodomèstics Gaggenau, situat al barri de Sarrià, es van replantejar tots els espais, mantenint només l'imprescindible. En el projecte, signat pels arquitectes Alventosa Morell, es van implicar directament firmes tan importants com Gira (domòtica i mecanismes), Cosetino (amb el seu nou material per a taulells, Dekton) o Via Bizzuno (il·luminació).

DADES DE CONTACTE

Nom: : Laura Sali Pérez / Enan López de Freitas
Càrrec: Responsables de Comunicació y Marketing
E-mail: info@global-projects.es
Telèfon: (+34) 938 073 065

Rosselló, 231 principal 1r
08008 Barcelona
Barcelona (Spain)

https://www.global-projects.es