Logo_GBM_peque

SOM SOSTENIBILITAT

Som una empresa formada per un equip pluridisciplinar de persones que treballem d'una forma transversal, tenint com objectiu la SOSTENIBILITAT i SALUT en l'edificació. Des de que es va fundar l’empresa al 2012 hem participat en el disseny i certificació de habitatges, hotels, oficines, naus industrials i centres logístics.

GBM va néixer de la recerca en la gestió i el medi ambient en l’edificació. La nostra missió és ajudar els nostres clients a l’hora de millorar la sostenibilitat dels seus edificis o productes amb criteris que beneficiïn el medi ambient, el benestar dels usuaris i el negoci.

Realitzem i gestionem declaracions de sostenibilitat, salut de productes i materials com EPD, HPD, BES 6001 i Cradle to Cradle.  Assessorem a empreses a aplicar la sostenibilitat durant la seva activitat.

certificacions-edificacions
logotipo_AEDAS_libroverde

SERVEI DESTACAT

LIBRO VERDE – AEDAS HOMES

La promotora AEDAS HOMES, una de les mes grans a Espanya, ha confiat amb GBM per dissenyar un protocol intern que garanteix la incorporació de mesures de sostenibilitat a totes les seves promocions. La implantació del LIBRO VERDE ha suposat reduccions considerables del consum d’aigua i electricitat, reducció de residus, millores de salut i benestar dels usuaris entre altres beneficis.

DADES DE CONTACTE

Nom: Miquel Estelrich
Càrrec: Consultor ambiental
E-mail: miquel@gbm.cat
Telèfon: (+34) 636 91 83 47

C/ Carme 45, local 4
17004 Girona
Girona (Spain)

www.gbm.cat