#learningbysharing

Greet hotels

BEAUNE, FRANÇA

Adaptar l’oferta a la nova demanda. La companyia ACCOR Hotels ha llegit perfectament quin és el nou perfil de client i què espera d’un hotel, i ha començat a crear nous entorns molt més implicats amb els seus usuaris i amb el lloc on estan.

La nova alternativa en el sector hospitality es diuen greet hotels i donen resposta a les expectatives dels clients pel que fa a un turisme més sostenible. Això es tradueix amb mobiliari extret de mercats i botigues locals, productes alimentaris de quilòmetre zero i una atmosfera única i irrepetible, molt propera a l’usuari.

El primer greet hotel es va posar en marxa el passat mes d’abril a Beaune, França, amb la idea de ser un espai per compartir moments, històries i experiències, més que no pas per simplement allotjar-se. En els propers mesos estan planificades noves obertures a Marsella, Lió, París o Rennes entre d’altres ciutats franceses. El pla d’expansió també preveu, en una segona etapa, obrir nous establiments arreu d’Europa amb l’objectiu d’arribar als 300 greet hotels l’any 2030.

https://all.accor.com/brands/greet.en.shtml

 

Comparteix!