#learningbysharing

EXCLUSIVE WOOD SOLUTIONS

Durant més de 120 anys Gurdó ha estat fabricant i instal·lant elements de fusteria a nivell nacional i internacional. Representa avui molts països saber fer i experiència, oferint serveis d'enginyeria d'alt valor.

Especialitzats en projectes de decoració de fusta d'alta gamma, Gurdó gestiona amb i per al client el desenvolupament del projecte d'enginyeria, la fabricació d'interiors i mobles de fusta, i la seva instal·lació, amb un equip humà responsable, professional i compromès.

Som àgils i dinàmics en tots els processos i donem solucions especialitzades a cada client de contract, retail, institucional o de producció.

Intown

PRODUCTE ESTRELLA

Projectes únics

Gurdó vol ser un referent i líder de mercat dins del seu sector. El nostre know-how i els nostres processos de fabricació ens permeten combinar l’artesania, la tecnologia i l’experiència per obtenir productes i donar solucions d’alta qualitat en fusta a nivell nacional i internacional. Tots els projectes que realitzem son a mida del client. Per nosaltres cada projecte és únic, especial i diferent.

.

DADES DE CONTACTE

Nom: Marie Pierre
Càrrec: Directora comercial
E-mail: marie@gurdo.com
Telèfon: (+34) 647 675 727

C/ Galligants (Pol. ind. Gaserans)
17451 Sant Feliu de Buixalleu
Girona (SPAIN)

http://www.gurdo.com