#learningbysharing

Habitat Night-Talent Awards. NOVA DATA.1 d’OCTUBRE

Benvolgut/da,

A causa de l’alerta sanitària per coronavirus (COVID-19) en la que ens trobem, l’evolució de la situació, i l’adopció de mesures per contenir la propagació del virus per part de les autoritats sanitàries, ens veiem en l’obligació de posposar l’Habitat Night que s’havia de celebrar el pròxim 26 de Març.

La salut de tots els assistents, és la nostra prioritat i per aquest motiu, posposar l’Habitat Night és la mesura més adequada.

Volem agrair la vostra comprensió en aquests moments.

La nova data de l’Habitat Night serà el pròxim 1 d’octubre, tots aquells que us heu inscrit i no pugueu assistir en aquesta data, us podeu posar en contacte amb nosaltres per demanar el retorn del preu de l’entrada.

Sentim els inconvenients causats.

 

Habitat Clúster Barcelona

 

___________________________________

 

Estimado / a,

 

Debido a la alerta sanitaria por coronavirus (COVID-19) en la que nos encontramos, la evolución de la situación, y la adopción de medidas para contener la propagación del virus por parte de las autoridades sanitarias, nos vemos en la obligación de posponer el Habitat Night que debía celebrarse el próximo 26 de Marzo.

La salud de todos los asistentes es nuestra prioridad y por este motivo, posponer el Habitat Night es la medida más adecuada.

Queremos agradecer vuestra comprensión en estos momentos.

La nueva fecha del Habitat Night será el próximo 1 de octubre, todos aquellos que se han registrado y no puedan asistir en esa fecha, puede ponerse en contacto con nosotros para pedir la devolución del precio de la entrada.

Sentimos las molestias causadas.

 

Habitat Clúster Barcelona

Comparteix!