#learningbysharing

Habitat Night, Talent Awards

L’Habitat Cluster Barcelona, crea per primera vegada els premis “Habitat Talent Awards”, uns premis que tenen per objectiu posar en valor el talent del sector habitat a Catalunya i que s’entregaran en el marc de la segona, Habitat Night, que tindrà lloc el 26 de març de 2020.

Categoria “Producte o projecte més innovador”
Es valorarà la novetat que aporta, l’acceptació al mercat tenint en compte els criteris d’innovació tecnològica, disseny i  sostenibilitat.
• Categoria “Projecte Col.laboratiu”
Valoració d’un nou projecte o producte resultat de la col.laboració entre dues o més  empreses i entitats del sector, que aprofita el coneixement i les sinèrgies dels membres del sector per desenvolupar millores o nous productes i/o serveis.

Aquests premis estan adreçats a empreses associades i no associades que desenvolupin projectes en el sector
hàbitat a Catalunya. Poden presentar-se a aquesta edició dels Premis “Habitat Talent Awards” aquelles empreses,
emprenedors i/o start-ups que hagin desenvolupat el seu projecte en el sector habitat /decoració, tèxtil, mobiliari, etc) així com universitats, centres de recerca tecnològics o amb alguna entitat/ programa d’acceleració/incubació de projectes a Catalunya durant l’any 2017-2019.
La presentació als premis aporta als candidats una visibilitat externa i un posicionament davant del col.lectiu de l’HCB.

Participa-hi! Consulta les bases de participació AQUÍ

ENTRADES aquí

Comparteix!