Tres noves organitzacions s’han sumat a Habitat Cluster Barcelona. Es tracta de Sullà Studio, una empresa especialitzada en la creació de teixits artístics amb solucions acústiques, i de les dues organitzacions que van presentar projectes guanyadors a la darrera edició dels Habitat Talent Awards: Akiles i Maya’s Illusion

Sullà Studio és un estudi creatiu de disseny tèxtil amb seu a la Bisbal d’Empordà. Està especialitzat en la creació de teixit artístic per a l’aplicació de solucions acústiques i decoració d’interiors. Dissenyen i creen panells d’absorció acústica revestits amb teixits artístics fets a mida o pre-dissenyats, però sempre conferint un caràcter únic i diferencial a cada projecte.

De la seva banda, Akiles dissenya, desenvolupa i comercialitza solucions per a la gestió intel·ligent d’accessos que es produeixen a través de qualsevol espai físic, eliminant la necessitat de qualsevol dispositiu addicional al telèfon mòbil per accedir-hi. Akiles permet que els propietaris i/o gestors dels emplaçaments puguin generar tantes claus virtuals com desitgin, modificant la temporalitat i la ubicació en la qual es poden utilitzar i, també, poden veure qui accedeix, des de quin accés, a quina hora i en quina posició, etc..

Finalment, Maya’s Illusion és un projecte amb clara vocació social que pretén millorar l’experiència de totes les persones que han d’estar a les sales d’espera d’oncologia. Per aconseguir-ho, proposa humanitzar les sales de quimioteràpia d’adults amb dissenys d’interioristes de renom.   

Akiles i Maya’s Illusion van ser els dos projectes guanyadors de la primera edició dels Habitat Talent Awards, els premis organitzats per HCB i que volen reconèixer i posar en valor el talent del sector hàbitat a Catalunya. Els guardonats van ser escollits per un jurat especialitzat i pels assistents a l’esdeveniment celebrat el passat mes d’octubre.

 

Un clúster amb més valor

La clúster manager d’HCB, Clara Santamaria, ha donat la benvinguda “a aquest nous membres de la família, que amb els seus coneixements, projectes, contactes i experiència donaran encara més valor al nostre ecosistema”. Per Santamaria “el valor del clúster es multiplica cada vegada que una organització decideix sumar-se al projecte per aportar la seva visió i per ajudar a millorar les oportunitats de negoci de totes les empreses associades”. En aquest sentit, també ha aprofitat l’oportunitat per convidar a altres empreses que s’adrecen al sector hàbitat a aproximar-se a HCB i a interessar-se pels serveis i els projectes que s’estan impulsant per contribuir a la competitivitat de tota la cadena de valor del sector.

Comparteix!