AGRO-CULTURA URBANA

Hortalia és una empresa especialitzada en la fabricació de productes de fusta per a  la jardineria.  Va ser fundada l’any 2011 amb l’objectiu de donar resposta a nous hàbits i estils de vida més saludables, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. Des de llavors el seu objectiu ha estat dissenyar i fabricar productes per a la jardineria i l’agricultura urbana.

Hortalia és una empresa compromesa, responsable i amb consciència mediambiental que aposta per un moviment de canvi en el comportament del consumidor cap a un consum responsable.

La nostra missió és aportar productes fabricats amb materials naturals i sostenibles, per a facilitar un estil de vida més pausat (slow life), tant pel què fa a la decoració d’espais privats o públics, com també en el foment de l’autoconsum i la producció d’aliments ecològics de proximitat, especialment en entorns urbans.

Huerto Urbano_GardenBrico

destaquem

Taules de Cultiu GardenBrico & Space Partitions

La gamma de taules de cultiu GARDENBRICO està fabricada en fusta de pi nòrdic d’alta qualitat, adequada per a ús exterior sense necessitat d’envernissar-les. Inclouen una funda geotèxtil per a retenir el substrat.

Pel que fa a Space Partitions, es tracta d'un sistema de tancament o divisòries mitjançant jardineres i panells verticals, pensat principalment per a les terrasses del món de la hoteleria i la restauració.

 

DADES DE CONTACTE

Nom: Quim Tella
Càrrec: Director Comercial
E-mail: comercial@hortalia.net
Telèfon: (+34) 93 510 30 77

Carrer Ramon Farguell, 45
08243 Manresa
Barcelona (Spain)

www.hortalia.net