#learningbysharing

Hotel Novotel Dijon Route des Grands Crus. Kriskadecor

Només de començar la coneguda ruta vinícola Route des Grands Crus, ens trobem amb el Novotel Dijon, renovat en 2019. L’hotel, que es troba al costat de la vinya de Marsannay-la-Côte, brilla per la seva coherència cromàtica i la barreja de materials com l’alumini, la fusta o el maó.

Entre els nombrosos elements decoratius, es troben dues solucions de disseny de Kriskadecor: una solució de sostre amb enormes dosis de color i un separador d’espais que reprodueix una imatge en alta definició.

La primera, situada al vestíbul de l’hotel, consta de 39 peces corbades de malla metàl·lica de 40 centímetres d’alt, distribuïdes aleatòriament. Es tracta d’un vibrant caos de colors que dóna la benvinguda al viatger que cerca gaudir d’un enclavament privilegiat com la Borgonya.

Al restaurant es troba la segona solució de disseny, una reproducció en alta definició del brindis entre dues copes de vi negre, com no podria ser d’una altra manera. Aquest element separa dos espais, fomentant la sensació d’amplitud i permetent que la llum natural, provinent dels grans finestrals, banyi les dues sales.

Sempre interessant resulta la combinació de cadires i tamborets de diferents colors, materials i estils al voltant de les taules, un dels “must have” de la decoració actual.

Fotos: Pavlos Efthimiou Photographer.

Comparteix!