LIGHTING INNOVATION FOR PEOPLE

iGuzzini Illuminazione és un grup internacional fundat el 1959 que lidera el sector de la il·luminació arquitectònica. Compta amb uns 1.500 empleats i es dedica a l'estudi, el disseny i la producció de sistemes d'il·luminació per a interiors i exteriors. Té la seva seu a Recanati (MC) i opera en més de 20 països dels 5 continents.

iGuzzini treballa per millorar la relació entre l'home i l'entorn amb la llum a través de la investigació, la indústria, la tecnologia i el coneixement, en els espais dedicats a la cultura i la feina, els espais comercials, les ciutats, les infraestructures i l'hospitality & living.

Volem créixer fent créixer la societat, a través dels valors, la cultura i la capacitat d'innovació que cultivem amb passió en cada aspecte de la nostra activitat.

iG_Palco_mano_0916

destaquem

Palco Low Voltage

Solucions amb diàmetres de 51, 35 i 19 mm alimentats a baixa tensió. La tecnologia òptica Opti Beam projecta un feix definit, sense efecte de doble anell i amb un extraordinari confort visual. Els projectors ofereixen distribucions spot, medium i flood, i múltiples cons disponibles.

Les lluminàries Wall Washer asseguren una distribució vertical excel·lent i els perfiladors creen formes geomètriques lluminoses de contorns nets i ben definits. Admeten fins a dos accessoris per adaptar i orientar el feix lluminós. Instal·lació en rail, per separat o a grup, amb distàncies entre lluminàries optimitzades i vareta per a aplicacions en paret. Ideal per aplicació en museus, espais comercials i hospitality&living.

DADES DE CONTACTE

Nom: Josep Masbernat
Càrrec: Managing Director
E-mail: josep.masbernat@iguzzini.com
Telèfon: (+34) 93 588 00 34

Vía Mariano Guzzini, 37
62019 Recanati
(Italy)

www.iguzzini.com