Espais per decorar

Jòdul és una empresa dedicada a la distribució de materials per a la construcció i per a la decoració, especialitzada en paviments i revestiments ceràmics, parquets, banys i cuines. Treballem amb les millors marques del mercat i seguim les últimes tendències del sector.

Jòdul es caracteritza per una llarga trajectòria dins el sector de la construcció, s'ha anat forjant al llarg de 50 anys.

Està formada per professionals altament qualificats del sector de la construcció i la decoració, un equip humà amb ganes de millorar contínuament. Entre ells també hi ha els fundadors, presents en el funcionament diari de l'empresa, aportant el màxim de coneixements i experiència.

espacios_jodul_showroom_1_cast_distribucion_materiales_construccion_decoracion_pavimentos_porcelanicos_ceramicas

destaquem

Showroom LAB

Un showroom al centre de Barcelona dedicat al professional de la construcció (arquitectes, interioristes, dissenyadors, enginyers, constructors i tècnics). És un espai on hi ha exposats paviments porcellànics, revestiments de gres, fustes i parquets, banys i aixetes i cuines d'una forma molt tècnica i concreta.

Productes seleccionats dels millors fabricants del sector tant nacionals com internacionals. Som l'extensió de l'estudi d'arquitectura pel que fa a materials, és a dir, el punt de trobada entre els tècnics i els materials.

DADES DE CONTACTE

E-mail: aman@jodul.com
Telèfon: (+34) 93 54 17 650

Showroom Lab C/ Numància, 205
08034 Barcelona
Barcelona (Spain)

www.jodul.com