• La nova sèrie LS CUBE harmonitza amb espais oberts com lofts, golfes i galeries
  • Blanco alpí, blanc ivori, negre, alumini i acer són els acabats disponibles en el catàleg de la LS CUBE
  • L’herència Bauhaus de la popular LS 990 està present en la nova sèrie LS CUBE

El líder europeu en automatització i equipament elèctric, Jung, presenta la nova sèrie LS CUBE de mecanismes de superfície com a solució tècnica quan no és possible encastar, però també com un element decoratiu perfecte per a l’estil industrial o urbà més actual.

Basada en el disseny pla amb marc fi de la gamma LS 990, la nova LS CUBE harmonitza a la perfecció amb espais oberts com lofts, golfes, galeries o edificis d’estil industrial. De gran impacte visual, destaca estèticament en parets de formigó, pedra natural o maó vist, i fins i tot en superfícies de fusta natural o rústica.

El llenguatge de l’estil industrial, fruit de la creativitat de joves artistes novaiorquesos de la dècada dels cinquanta, es caracteritza per la nuesa en estructures i materials. Les imperfeccions en les textures, juntament amb la presència de ferros i arrabios, bigues i canonades, remeten a una paleta de colors molt específica: blanc alpí, blanc ivori, negre, alumini i acer, tons disponibles en el ventall d’acabats de la LS CUBE.

Interioristas de reconegut prestigi internacional utilitzen ja els mecanismes LS CUBE per a subratllar el caràcter vintage dels seus dissenys. Quan s’empren sobre paraments verticals on els colors predominants són els del maó vist, en exteriors, o el blanc lluminós de l’interior de les estades, el resultat és un interessant contrast cromàtic, elegant i cridaner, que atreu totes les mirades.

La nova sèrie de mecanismes LS CUBE de Jung redescobreix l’herència Bauhaus del disseny pràctic i elemental de la popular gamma LS 990. Aquesta última, un dels estàndards més longeus de la indústria amb un historial de més de 50 anys d’èxits, proporciona també a la nova sèrie més de 200 funcionalitats diferents, des d’endolls a connexions multimèdia. Així mateix, la nova LS CUBE ofereix diferents opcions de muntatge, amb marcs d’un, dos o tres elements, que poden instal·lar-se horitzontal o verticalment, adaptant-se així a les necessitats estilístiques de qualsevol espai.

 

 

Sobre Jung: El progrés per tradició

La marca comercial ‘JUNG‘ pertany a l’empresa alemanya Albrecht JUNG GmbH & Co. KG, la representant del qual a Espanya és Jung Electro Ibèrica.

Jung és fabricador de la més moderna tecnologia per al control de la il·luminació, persianes, aire condicionat, energia, seguretat, comunicació interior, porters automàtics i multimèdia en edificacions, amb avançades solucions que cobreixen totes les àrees de qualsevol instal·lació elèctrica actual.

Els productes i sistemes de Jung són reconeguts en el món sencer per la seva alta qualitat i, amb el desenvolupament sostenible com a guia, es fabriquen exclusivament a Alemanya. Aquesta ha estat també una constant en les seves més de 100 anys d’història, al costat de la protecció del medi ambient i l’eficiència energètica.

Comparteix!