El progrés per tradició

A JUNG, empresa alemanya fundada el 1912, fabriquem mecanismes elèctrics i sistemes d'automatització.

Més de 100 anys després de la nostra fundació, seguim a l'avantguarda oferint solucions per al control i gestió d'edificis, sota la premissa principal de contribuir a l'eficiència energètica i la sostenibilitat en les edificacions.

Quan Albercht Jung va fundar la seva empresa el 1912 ho va fer seguint tres premisses molt clares: progrés, qualitat i disseny. Més de 100 anys després de la seva fundació, aquestes tres idees segueixen latents en tots i cadascun dels projectes de JUNG, sumant-se també precisió, passió i innovació.

El nostre compromís és seguir oferint un elevat estàndard de qualitat sense deixar de banda, en cap cas, el factor disseny i la recerca de la perfecció.

JUNG_Schalter_3_CMYK_300dpi

destaquem

LS 990

El LS 990 és el clàssic dels mecanismes interruptors plans. Amb la seva forma reduïda tan estètica, la gran facilitat d'ús que proporcionen les superfícies planes i la seva clara estructura minimalista, l'LS 990 encaixa en qualsevol concepte d'arquitectura.

Partint de la mesura màxima de 71 mil·límetres a l'interior i d'una mesura de superfície de 81 mil·límetres, s'obté una mida de mecanisme interruptor de 70 x 70 mil·límetres envoltat d'un marc exterior de 5 mil·límetres.

DADES DE CONTACTE

Nom: Toni Cuello
Càrrec: Director comercial
E-mail: t.cuello@jungiberica.es
Telèfon: (+34) 93 844 58 30

Avda. El Pla nº 9. Pol. Ind. El Pla
08185 Lliçà de Vall
Barcelona (Spain)

www.jungiberica.es