CONSULTING STRATEGY

Kintsugi Strategy treballa per a empreses del sector disseny que busquen professionalitzar els seus equips comercials, posicionar-se al canal contract, hospitality i retail i amb això augmentar les vendes i beneficis a mig termini.

El seu assessorament ajuda a les empreses amb les que treballen a aconseguir una comunicació efectiva en el canal de venda, posicionar els seus productes en canals més especialitzats, millorar els seus recursos comercials i aconseguir que la informació circuli sense obstacles entre departaments. Son, en definitiva, experts en dissenyar l'estrategia comercial adaptada al canal de venda i l'acompanyament en la implementació tàctica per vendre més i vendre millor.

_ASF3477

destaquem

Consultoria

A Kintsugi Strategy son experts en dissenyar estratègies comercials i implementar xarxes de vendes professionals en el B2B i cadena prescripció.

Per fer-ho adequen el llenguatge comercial a cada canal; creen xarxes de vendes nacional i internacionals; i formen els equips de l'empresa per vendre més i de forma més rendible, evitant el desgast comercial.

DADES DE CONTACTE

Nom: Alexis Theve
Càrrec: Soci fundador
E-mail: alexis@kintsugistrategy.com
Telèfon: (+34) 657451442

Joan Maragall, 27
08339 Vilassar de Dalt
Barcelona (Spain)

www.kintsugistrategy.com