LINKING IDEAS

Kriskadecor crea projectes altament personalitzats amb baules d'alumini que ofereixen als arquitectes i dissenyadors d'interiors una àmplia gamma de solucions: separadors d'espai, revestiments de paret, sostres, façanes, elements d'il·luminació o qualsevol altra estructura especial que puguis imaginar.

La companyia desenvolupa projectes en hotels i restaurants, oficines, espais públics com museus i aeroports, botigues, centres comercials, fires, esdeveniments i fins i tot residències privades a tot el món. Gràcies a la seva tecnologia patentada, poden reproduir imatges i patrons en una àmplia gamma d'acabats en colors brillants i setinats. Actualment compta amb una seu central a Montblanc i una altra a Phoenix, Arizona

Aura Collection by Yonoh (3)

DESTAQUEM

Aura Collection

Destaca pel naixement de les tires de baules des de la font de llum, envoltant i creant volums en tres dimensions que generen un subtil halo al seu voltant. L'estructura és de metall lacat i inclou difusors de vidre opal mat, fabricats de forma artesanal amb borosilicat Schott. Així mateix, pots triar l'altura del tub, la combinació de colors i la distància entre focus.

DADES DE CONTACTE

Nom: Josep Maria Sans
Càrrec: Director comercial
E-mail: info@kriskadecor.com
Telèfon: (+34) 977 860 088

Carretera Rojals km 0.05
43400 Montblanc
Tarragona (SPAIN)

www.kriskadecor.com