El líder europeu en material elèctric i automatització d’edificis, Jung, ha presentat una nova versió digital de la seva popular ràdio per a encastar, Smart Radi DAB+ que, a més de combinar-se amb Bluetooth Connect per a enllaçar amb telèfons intel·ligents o tablets via sense fil, s’integra en el sistema d’automatització de l’habitatge o edifici.

 

Smart Radi DAB+ de Jung ofereix un so ric en matisos i un disseny atractiu que harmonitza amb qualsevol decoració. Amb un elegant frontal de cristall sensitiu, es presenta en una gran varietat de colors i acabats: l’atemporal sèrie LS 990 —en plàstic i exclusives variants de metall—; la moderna A Creation —amb colors en cristall o plàstic—; i l’harmoniosa CD 500, que ofereix una gran varietat de configuracions gràcies als seus cinc colors i als dos tons d’alumini anoditzat disponibles. A més, tots els elements (ràdio, Bluetooth Connect i altaveus) poden muntar-se en horitzontal o vertical, així com en un únic marc múltiple o separats individualment. En qualsevol cas, la integració amb la sèrie triada de mecanismes elèctrics proporciona uniformitat de disseny, però també funcionalitat. És a dir, si Smart Radi DAB+ està connectada a la il·luminació de l’estada, pot encendre’s i apagar-se còmodament juntament amb aquesta.

 

L’usuari pot seleccionar fàcilment la manera de recepció, DAB+ o FM, fins i tot canviar-lo durant el funcionament de la Smart Radi DAB+ de Jung, que proporciona també funcions de despertador i temporitzador. Aquesta última funcionalitat apaga l’equip en el moment desitjat, mentre que la primera encén la ràdio a l’hora fixada, però elevant el volum suaument fins al nivell preseleccionat. A més, l’horari d’estiu o d’hivern s’actualitza automàticament. D’altra banda, en la manera nocturna, el dispositiu enfosqueix per complet tant la pantalla com les tecles, per la qual cosa res impedeix instal·lar-ho al costat del llit, encara que la lluminositat de la pantalla pot ajustar-se segons el gust de l’usuari o la ubicació de l’equip.

 

Si bé la nova Smart Ràdio DAB+ de Jung pot sintonitzar emissores convencionals d’FM analògiques, està especialment concebuda per a reproduir ràdio digital DAB+ —Digital Àudio Broadcasting o Transmissió Digital d’Àudio—, que és l’última actualització de l’estàndard europeu de radiodifusió digital. Aquest és aproximadament tres vegades més eficient que el DAB original, ja que utilitza el códec d’àudio AAC+, tot això amb la millor qualitat de so en incloure la codificació de correcció d’errors Reed-Solomon.

 

Descobreix més detalls a:JUNG

 

Foto adjunta: Smart Radio DAB+

 

Para más información:

Jung Electro Ibérica
info@jungiberica.es
T.: 93 844 58 30
www.jung.de/es
 

 

Comparteix!