#learningbysharing

L’apartament dels teus nets

SINGAPUR/SINGAPUR

L’ArtScience Museum de Singapur va inaugurar el passat mes de desembre la mostra 2219: Futures Imagined. Es tracta d’un exercici entre científic i artístic per imaginar com serà la vida a la ciutat d’aquí 100 anys. I una de les principals atraccions de la mostra és un apartament que vol reproduir en quines condicions viuran les persones en la segona meitat del segle.

“Mitigation of Shock, Singapore” és una instal·lació immersiva dins d’un apartament que ens fa veure com viurem quan el canvi climàtic ja sigui una realitat, traslladant els inconvenients a la quotidianitat individual. Així, i segons els seus creadors, és força probable que el carrer hagi passat a ser un riu, i que s’hagi d’accedir amb una mena de kayak a l’edifici. A l’interior es destinarà part de l’espai a cultivar aliments. També destaca que s’utilitzaran materials fets a mà i que el reciclatge dels residus es farà a l’interior de la mateixa vivenda.

L’exposició ha estat dissenyada amb l’assessorament d’experts locals sobre medi ambient, per obtenir un resultat el màxim de precís possible.

https://www.marinabaysands.com/museum/exhibitions/2219-futures-imagined.html

https://www.fastcompany.com/90454568/step-inside-an-apartment-from-the-climate-change-ravaged-future

Comparteix!