Amb l’objectiu de dotar de valor als estudis i professions vinculades al disseny, promoure aquestes vocacions i fomentar el talent creatiu dels estudiants, LCI Barcelona convoca anualment el Premi LCI Barcelona al Millor Treball Final de Batxillerat.

Al certamen poden participar alumnes de centres públics, privats i concertats de Catalunya que estiguin cursant Batxillerat i realitzin un projecte relacionat amb el disseny, la innovació o la creativitat.

L’enviament de treballs ha de fer-se a través d’un formulari en línia que romandrà actiu fins el 30 de juny de 2020 a les 23:59h. El jurat emetrà la seva resolució durant el mes de setembre i l’entrega del premi tindrà lloc durant la Trobada de Centres Educatius que celebra cada any l’Escola.

L’alumne/a guanyador/a podrà escollir entre un premi de 3000 euros amb finalitat cultural o una beca de 6000 euros per fer el primer curs d’un Títol Superior Oficial de Disseny (Moda, Producte, Gràfic o Interiors) a LCI Barcelona. Els dos finalistes guanyaran una beca d’un Curs d’Estiu a la nostra Escola. Així mateix, el centre educatiu al qual pertanyi l’estudiant guanyador/a obtindrà un lot de llibres de l’Editorial Gustavo Gili valorat en 200 euros.

Consulta les bases

Comparteix!