LCI Barcelona col·labora en la fabricació de mascaretes LibreGuard aprofitant la tecnologia open source i la seva talladora làser. Es tracta d’una iniciativa sense cap ànim de lucre que ha permès fabricar i repartir en menys de 48 hores fins a 370 mascaretes de protecció pels equips sanitaris. 

LCI Barcelona s’ha unit al projecte LibreGuard per lluitar contra el COVID-19. Aquesta iniciativa 100% voluntària i sense ànim de lucre consisteix en la fabricació i distribució de màscares DIY lliures que ajuden el personal sanitari a treballar més protegit davant la ràpida propagació del virus.

Citlali Hernández i Andrés Costa (mànager i col·laborador del TecnoFab, respectivament), van fabricar en dos dies 370 viseres amb la talladora làser que disposa l’escola. Aquestes unitats s’han anat repartint en kit junt amb les plaques de PET i cinta de doble cara per al seu posterior assemblatge en centres mèdics com l’Hospital Clínic, l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital Parc Taulí, la Fundació El Maresme o la Fundació Aspace Catalunya, entre altres.

Aquest centre de formació en disseny també ha impulsat altres iniciatives per estimular la creativitat i el sentiment de comunitat entre els seus alumnes.

Més informació AQUÍ.

 

Descobreix la resta d’iniciatives contra el COVID-19 AQUÍ.

 

Comparteix!