Els “Habitat Talent Awards” tindran lloc durant la celebració virtual de l’Habitat Night que es retransmetrà en streaming des de l’Impact Hub Barcelona 

L’Habitat Cluster Barcelona (HBC) ha creat per primera vegada els premis “Habitat Talent Awards”, uns premis que tenen per objectiu posar en valor el talent del sector habitat a Catalunya i que s’entregaran en el marc de la segona edició de l’Habitat Night, que tindrà lloc el dijous 1 d’octubre en un acte virtual que s’emetrà en streaming  des de l’Impact Hub Barcelona.

Els Habitat Talent Awards premiaran els millors projectes d’empreses, emprenedors i/o start-ups  desenvolupats en el sector hàbitat (mobles, il·luminació, tèxtil, decoració…). S’ha convocat dues categories. Per una banda, el premi al  “Producte   o   projecte   més   innovador”, on es valorarà la novetat que aporta, l’acceptació al mercat tenint en compte els criteris d’innovació tecnològica, disseny i sostenibilitat i, per altra banda, el premi “Projecte Col·laboratiu”, on es valorarà un nou projecte o producte resultat de la col·laboració entre dues o més empreses i entitats del sector, que aprofita el coneixement i les sinèrgies dels membres del sector per desenvolupar millores o nous productes i/o serveis.

Els finalistes de la categoria “Projecte Col·laboratiu” són:

  • Decoramos el cancer Mayas’s Illusion, un projecte de decoració per fer més amable la sala d’espera d’oncologia de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.
  • Jòdul tiles by Agustina; una col·lecció pròpia de rajoles de gres porcellànic en col·laboració amb l’estudi de disseny Agustina.
  • Trencadís de Nutcreatives i Barcelona Rugs, una nova col·lecció d’alfombres modulars fetes amb sobrants

 

Els finalistes de la categoria “Producte o projecte més innovador” són:

  • Akiles, Accessing the Future
  • Sinergia, Gastronomia Avançada i Tecnologies Emergents en Espais de Restauració
  • Clara Sullà, Textile Art for Acoustic Comfort

Els  guanyadors  es  triaran  en el marc de l’Habitat Night que tindrà lloc l’1 d’octubre en un acte celebrat en streaming des de l’edifici de l’Impact Hub Barcelona  i conduït  pel presentador interactiu i mag virtual, Jordi Nexus. La decisió final recaurà en un 60% de la puntuació del jurat i un 40% de la votació remota dels assistents.

L’Habitat Night és el punt de trobada del sector que reuneix més de 100 empreses i organitzacions del sector amb la voluntat de construir conjuntament el futur del sector habitat i consolidar-se com la cita empresarial de referència en aquest àmbit.  L’HCB vol esdevenir-se com un agent referent en la promoció i contribució de la competitivitat de tota la cadena de valor del sector hàbitat a Catalunya.

 

Sobre l’Habitat Clúster Barcelona

L’Habitat Clúster Barcelona el conformen un grup d’empreses i organitzacions que treballen l’entorn del mercat del sector habitat i que s’ajunten per compartir recursos i obtenir més i millors oportunitats de negoci. Més de 50 empreses formen part de l’Habitat Clúster Barcelona on agrupen més de 47.000 treballadors i amb un volum de facturació combinat de 5.006 milions d’euros.

L’Habitat Clúster Barcelona és una associació empresarial amb personalitat jurídica i sense finalitat de lucre que té com a objectiu principal promoure i contribuir a la competitivitat de tota la cadena de valor del sector habitat a Catalunya.

El clúster treballa transversalment amb empreses del sector per innovar, ajudar en l’evolució dels negocis i focalitzar els reptes estratègics compartits.  El clúster vetlla per la millora de la competitivitat dels associats, fomentant la creació de sinèrgies i contribuint al desenvolupament econòmic i social, promovent activitats del sector habitat.

 

Nota de premsa:https://www.hcb.cat/wp-content/uploads/2020/10/200929-Habitat-Talent-Award-CAT_2-1.pdf

 

Comparteix!