• Un dels pilars de la notorietat aconseguida per Jung Ibèrica és sens dubte la seva participació en obres de renom
• La tecnologia de Jung marida amb les dues estrelles Michelin del restaurant Coc dels germans Sandoval a Madrid
• Les solucions tecnològiques de Jung permeten satisfer tota classe d’exigències en la construcció actual, des del més senzill mecanisme elèctric a la més sofisticada i complexa instal·lació domòtica

 

16 de desembre de 2019
“Sembla que va ser ahir”. Amb aquestes paraules s’inicia la pàgina editorial de l’última edició de la revista corporativa design&solutions, i mostren que per al director gerent de Jung Electro Ibèrica, Ángel Barragán, han passat ‘volant’ aquestes dues dècades de presència de la companyia al nostre país. Així mateix, analitza breument aquests anys i reconeix el “moment de maduresa” al qual ha arribat el mercat, a més d’identificar la tecnologia com “el gran motor del canvi social”. Agraeix finalment tot el suport rebut que és, en les seves paraules, “part fonamental” de l’èxit de la companyia.

Aquesta notorietat aconseguida per Jung Ibèrica ve donada per les significatives obres en les quals ha participat i de les quals design&solutions ofereix en aquesta edició una nodrida mostra de les més recents. Destaca especialment la Casa Simpàtica, habitatge totalment automatitzat amb les solucions KNX de Jung i que ha estat distingida com a ‘Millor Instal·lació Domòtica’ en els Smart Technology Awards.

Un altre exemple és el perfecte maridatge de la tecnologia de Jung amb les dues estrelles Michelin del madrileny restaurant Coc, dels germans Sandoval, en aquell temps decorat per un dels interioristas del moment, Jean Porsche, amb el qual Jung manté una llarga col·laboració.

I és que “la domòtica és fonamental en qualsevol projecte d’interiorisme”. Ho diu Elvira Blanco en l’entrevista de les pàgines centrals de design&solutions. Per a aquesta interiorista de referència i apassionada de la decoració, que porta anys utilitzant la tecnologia de Jung en les seves obres, “si tenim al cap la internet de les coses i el 5G (la necessitat d’aquestes tecnologies) creixerà molt més”. En això coincideix l’article: “Domòtica KNX de Jung i Edificis d’Energia Gairebé Nul·la”, en el qual Antonio Moreno —Director Tècnic de Jung Electro Ibèrica— analitza en profunditat la necessitat imperiosa d’abraçar un model de construcció més sostenible, així com els avantatges addicionals que ofereix la tecnologia de Jung en aquesta àrea.

Exemples d’aquests avantatges es descriuen també en els reportatges sobre els hotels que Silken posseeix a Bilbao i Lekeitio, la Casa VN d’Alella (Barcelona), l’habitatge automatitzat V4 (Madrid), la casa en Rubielos de Mora (Terol) i el dúplex Tibbaut (Barcelona) o, a Llatinoamèrica, l’Hotel W Mexico, l’habitatge Ocean Reef, l’habitatge Guadalajara i el showroom Spectro Lighting. En tots ells es mostra com l’adaptabilitat de la tecnologia de Jung permet satisfer tota classe d’exigències en la construcció actual, des del més senzill mecanisme elèctric a la més sofisticada i complexa instal·lació domòtica.

Completen els continguts d’aquesta última edició de la revista corporativa de Jung Electro Ibèrica, design&solutions, la secció de ‘Nous productes’, que para esment als nous Smart Control 5, Sonos Gateaway i el Control per Veu Alexa, així com a les aplicacions de seguretat IP Secure i Data Secure, amb els quals l’estàndard KNX demostra una vegada més estar a l’altura dels reptes de la vida actual hiperconectada. Finalment, la nova Sèrie LS 1912 d’interruptors de palanca i les gammes A Flow i A 550 de la Sèrie A, tanquen aquesta edició commemorativa de la revista, que pot ser descarregada gratuïtament en PDF des de la pàgina web Jung.

Sobre Jung: El progrés per tradició
La marca comercial ‘JUNG’ pertany a l’empresa alemanya Albrecht JUNG GmbH & Co. KG, la representant del qual a Espanya és Jung Electro Ibèrica.
Jung és fabricador de la més moderna tecnologia per al control de la il·luminació, persianes, aire condicionat, energia, seguretat, comunicació interior, porters automàtics i multimèdia en edificacions, amb avançades solucions que cobreixen totes les àrees de qualsevol instal·lació elèctrica actual.
Els productes i sistemes de Jung són reconeguts en el món sencer per la seva alta qualitat i, amb el desenvolupament sostenible com a guia, es fabriquen exclusivament a Alemanya. Aquesta ha estat també una constant en les seves més de 100 anys d’història, al costat de la protecció del medi ambient i la conservació dels recursos.

Foto adjunta: Revista design&solutions nº10 de Jung.

Per a més informació:
Jung Electro Ibèrica
info@jungiberica.es
T.: 93 844 58 30
www.jung.de/es

Comparteix!