#learningbysharing

MOBILIARI TRET DEL MAR

COPENHAGEN / DINAMARCA

La firma danesa de disseny de mobles i il·luminació Mater sempre ha mostrat els seus principis ètics i sostenibles en els seus processos productius. Però ha decidit anar més enllà i llençar una col·lecció feta a partir de plàstics recuperats del mar.

És la col·lecció Ocean que inclou dues cadires i quatre taules d’exterior. Estan fetes a partir de plàstics que s’han recuperat de l’oceà però que mantenen el segell prestigiós del disseny de Mater i que no ofereixen aspecte de materials de plàstic. De fet, aquesta col·lecció revisa la cadira i la taula original creades per Jorgen i Nanna Ditzel al 1955, i ara la filla de Nanna Ditzel ha col·laborat en el nou disseny d’aquesta línia de productes. La col·lecció ha guanyat  recentment el premi Wallpaper* Magazines Design.

La reutilització de plàstics recuperats de l’oceà per la generació de nous productes és una tendència que s’està imposant en els darrers mesos, i no només en l’àmbit de la decoració. Les firmes que produeixen tot tipus de bens de consum estan apostant per donar una nova vida a un material que mai hauria hagut d’acabar a l’aigua.

https://materdesign.com/collections/ocean-collection

https://www.homecrux.com/mater-launches-furniture-collection-made-from-ocean-waste-plastic/119249/

Comparteix!