#learningbysharing

Mobles114, Vergés i Spradling s’incorporen al clúster

L’ecosistema d’HCB continua creixent. En els darrers dies s’han incorporat tres noves empreses importants del sector hàbitat: Mobles114, Vergés i Spradling. En total ja hi ha 51 organitzacions associades a Habitat Cluster Barcelona i que col·laboren per obtenir més i millors oportunitats de negoci.   

Mobles 114 és una empresa fundada l’any 1973 i amb seu a Barcelona que edita mobiliari contemporani. El seu objectiu és crear productes que millorin la qualitat dels espais col·lectius i de la llar amb disseny d’autors i atemporals. També és destacable la seva aposta pels models de consum sostenible, cercant la coherència ambiental en les fases de disseny, fabricació, distribució i màrqueting. Per tot plegat, Mobles 114 ha rebut un gran nombre de reconeixements al llarg de la seva història, entre els que destaca el Premi Nacional de Disseny 2001.

Vergés és un fabricant de mobles i cadires resultat de la conjunció d’experiència, vocació, qualitat i disseny. L’empresa està situada a Tortellà, la mateixa localitat de l’Alta Garrotxa on va ser fundada fa gairebé 50 anys per Silvestre Vergés i Palmira Picart com a modest taller per fabricar les populars cadires de balca. En els últims anys aquest projecte familiar ha rebut un nou impuls i una mirada renovadora gràcies a la complicitat de l’equip humà, la modernització de la fàbrica, la col·laboració de reconeguts dissenyadors i la internacionalització de la marca.

Spradling és el principal fabricant a nivell mundial en matèria de tapisseries tècniques per a projectes. Els seus equips de recerca i disseny estan 100% compromesos amb la innovació contínua, oferint així als seus clients teixits tècnics d’alt rendiment i sempre assegurant les últimes tendències en dissenys i colors d’acord amb les necessitats del mercat. La distribució i el servei a més de 75 països del món es gestionen a través de nou magatzems i dues plantes de producció ubicades en diferents continents.

Amb aquestes incorporacions, Habitat Cluster Barcelona enriqueix la seva xarxa de contactes, la seva experiència en el sector i la seva intel·ligència de negoci en un sector que representa el 2,13% del PIB de Catalunya i que té com a gran repte la internacionalització i l’augment de les exportacions. Si la teva empresa opera al sector habitat i vols formar part d’HCB demana’ns més informació.

Comparteix!