Contemporary design furniture from Barcelona since 1973

Mobles 114 és una empresa amb seu a Barcelona fundada l’any 1973 que edita mobiliari contemporani. El nostre propòsit és crear productes que millorin la qualitat dels espais col·lectius i de la llar amb un disseny d’autor i atemporal.

Des de la seva fundació Mobles 114 ha contribuït a la millora dels espais per viure. Aquesta aportació i rigor en la edició de productes del nostre catàleg ha rebut un gran nombre de reconeixements al llarg de la seva història, com el Premi Nacional de Disseny 2001 (Espanya).

Promovem la innovació, la tecnologia i la tria de materials perdurables per participar en un model de consum sostenible. Cerquem la coherència ambiental en les fases de disseny, fabricació, distribució i màrqueting. Pensem en una visió integral, més enllà del producte. Els nostres mobles son fabricats a Barcelona i distribuïts arreu del món tenint en compte aquests valors.

mobles114-Tria-36-free-standing-loc(s.l)-HR-n23

destaquem

TRIA SHELVING SYSTEM

TRIA és un sistema de prestatgeries, que ha mantingut la vigència ininterrompuda en el mercat des de l’any de la seva creació (1978) amb absoluta actualitat dins del panorama del disseny contemporani. Un sistema de prestatges i complements polivalents i complets que s’adapta a totes les necessitats.

DADES DE CONTACTE

Nom: Mercè Rovira
Càrrec: General Manager
E-mail: mrovira@mobles114.com
Telèfon: (+34) 932 600 114

C/ Julian Romea, 16 - Baixos 2
08006 Barcelona
Barcelona (Spain)

www.mobles114.com