SAN FRANCISCO / ESTATS UNITS

Aquesta és la història d’una jove parella que va intentar trobar idees per Internet per decorar la casa a la que s’havien acabat de traslladar. Després de moltes hores buscant per pàgines web i xarxes socials no van veure res més que un nínxol de mercat que ara ocupa Modsy, l’empresa que van fundar al 2015.

Es tracta d’un portal online en el que els usuaris poden pujar dues mides i 8 fotos de qualsevol habitació. Després responen un petit qüestionari sobre les persones que viuran en aquella casa i quin estil de vida porten. I al cap d’uns dies rebran una simulació en 3D d’aquell espai, amb diferents idees i amb vistes de 360º. Després de fer tots els els canvis que es vulguin, podran comprar els mobles i complements que apareixen a la simulació amb un sol click.

Aquest innovador servei d’interiorisme online té un preu que va dels 89 als 499 dòlars. Encara és més atractiu el model de negoci, ja que Modsy converteix aquest servei online en un marketplace òptim per a l’exposició i venda de productes de decoració. Actualment ja hi ha més d’un centenar de fabricants i venedors que exposen i venen els seus productes a través d’aquesta plataforma.

https://www.modsy.com/

 

Comparteix!