#learningbysharing

NO ÉS UNA TAULA, ÉS UN PUNT DE TREBALL

SAN FRANCISCO / ESTATS UNITS

El jove dissenyador Christoph Andrejcic ha publicat en diferents portals la tesi del seu màster en disseny industrial. Es diu Uplus i és un escriptori. De fet, és l’escriptori del segle XXI. Està pensat i dissenyat íntegrament per treballar en un entorn i en una cultura de coworking. És una aproximació holística a crear millors experiències de treball sempre amb l’usuari al centre de la visió.

La teoria de Andrejcic és que el mobiliari i la tecnologia són parts essencials en un entorn de treball d’oficina. Però mentre la tecnologia ha evolucionat a un ritme extraordinari, el mobiliari amb prou feines ha canviat.

La seva proposta passa, precisament, per integrar la tecnologia al moble. Així ha creat una taula d’altura regulable i fàcilment desplaçable que inclou sistemes d’alimentació, pantalles que es poden incrustar o retirar del mateix moble i dispositius de càrrega sense fils. El resultat és un una zona de treball que indueix a treballar. Uplus ha captivat ja a milers de professionals i està en procés de fabricació.

https://www.behance.net/gallery/77338669/uplus-a-modular-office-system
https://youtu.be/CwN1ynS-_ao

Comparteix!