JOIERIA PER A LA LLAR

NOMON fusiona la passió per la joieria i el disseny de mobiliari, creant un projecte innovador, on el rellotge o moble complementari es converteix en el protagonista de l'elegància, l'estil i la sofisticació.

NOMON és l'empresa líder en rellotges d'interior, amb presència en més de 80 països. Produïm peces de gran impacte visual, en les que el producte passa a ser protagonista. El resultat són peces originals, de disseny avantguardista i gran qualitat, produïts de forma artesanal i aplicant tècniques innovadores.

La nostra missió és crear objectes seductors que transformen aspectes de la nostra vida quotidiana en moments de benestar, peces funcionals que ens fan la vida més agradable.

tocador

destaquem

Tocador

Producte inspirat en una dona sensible i actual, hem cuidat la suavitat de les formes i materials sense oblidar la seva funcionalitat. Inclou un "pouf" entapissat en vellut amb passamaneria de seda, que s'allotja a la base del tocador per a major funcionalitat. Els detalls metàl·lics i l'original capseta-joier el converteixen en una peça singular i delicada.

DADES DE CONTACTE

Nom: Albert Pablo
Càrrec: Responsable de producció i comunicació
E-mail: info@nomon.es
Telèfon: (+34) 933 186 585

C/ Tucuman 6, 2ª planta
08030 Barcelona
(Spain)

www.nomon.es

www.nomonhome.com