Noufil, soci de l’Habitat Clúster Barcelona, empresa de confecció de Cortines i complements tèxtils, porta preocupant-se pel medi ambient des de fa molts anys.

A part, de la gestió de residus, l’any  2016 van obtenir la certificació Cradle to Cradle Bronze certificcation  per un dels seus mecanismo enrollable ROLLKAS.

Cradle to Cradle Certified Products Program  és una de les més rigoroses certificacions a nivell mundial que va més enllà de la legislació oficial, així com d’altres programes de certificació i premia als productes que han estat dissenyats i fabricats de forma ecològicament intel·ligent. Aquesta avaluació es realitza en base al anàlisis de 5 categories: salut dels materials, reciclatge o reutilització dels materials, energies renovables i gestió de la petjada de carboni, administració i utilització de l’aigua, i per últim, s’analitza l’enfocament social del entorn laboral i de la cadena de subministres.

És per aquest motiu, que Noufil estan completament satisfets de poder oferir una cortina amb el 100% dels seus components certificats al disposar de teixits CRADLE TO CRADLE certified GOLD y CRADLE TO CRADLE certified BRONZE – derivats del reciclatge de plàstics – que poden combinar amb el seu mecanisme ROLLKAS CRADLE TO CRADLE certified BRONZE.

 

Comparteix!