#learningbysharing

VESTIM LA TEVA LLAR

Noufil és l'empresa que vesteix la teva llar. Amb tres dècades d'experiència en la confecció a mida de productes tèxtils i protecció solar, ja sigui per a projectes contract com a projectes de decoració i retailer, ens bolquem en vestir les teves estances amb les cortines i altres complements tèxtils perquè els teus projectes reflecteixin la teva personalitat i transmetin confort, calidesa i comoditat.

Confeccionem a mida cortines de tot tipus així com els altres complements tèxtils de decoració que vestiran les teves estances, podent subministrar una àmplia gamma de teixits a més dels elements necessaris per a la seva instal·lació, tant manuals com motoritzats, que realitzem amb el nostre propi equip.

NOUFIL5

destaquem

Feina compromesa

A Noufil realitzem la feina tenaçment, de manera honesta i professional amb el compromís personal de cada membre del nostre equip de fer les coses correctament i només les coses correctes. Tot, amb l'afany d'aconseguir l'excel·lència professional de forma perdurable en el temps i tenint en compte els criteris de sostenibilitat.

DADES DE CONTACTE

Nom: Jaume Pregonas
Càrrec: CEO
E-mail: jpregonas@matexiberica.com
Telèfon: (+34) 93 771 90 75

c/Gran Bretanya, 13
08700 Igualada
(Spain)

www.matexiberica.com