YSTAD / SUÈCIA

A uns 50 quilòmetres de Malmö, en una zona rural i tranquila hi ha una casa molt especial. És l’estudi i la vivenda de dos dissenyadors d’interiors: Magnus Wittbjer i Micha van Dinther. I també és un apartament turístic i el seu showroom particular. I és que l’estudi TypeO ha convertit la seva seu en un espai multifuncional en el que els potencials clients fan immersió complerta en els serveis de l’estudi. Per dir-ho d’una altra manera, és la venda experiencial portada a l’extrem.

Qualsevol persona pot reservar allotjament en l’apartament que hi ha annex a l’estudi i experimentar en primera persona i durant el temps que vulgui els ambients que han creat els dissenyadors. A més, si ho vol també pot comprar i endur-se qualsevol dels mobles o dels objectes que hi ha a l’apartament, i que en la seva major part han estat dissenyats per TypeO.

Amb aquesta mesura, i seguint tots els protocols de seguretat per la COVID-19, aquests dos dissenyadors han aconseguit crear una nova font d’ingressos al mateix temps que aconsegueixen incrementar molt les vendes dels seus productes i serveis.

www.typeo.se

 

Comparteix!