#learningbysharing

OFICINES ANTIVIRUS

GRAND RAPIDS / ESTATS UNITS

L’empresa especialitzada en la fabricació de material d’oficines i d’espais públics Steelcase ha anunciat recentment l’inici d’una investigació conjunta amb científics del MIT de Massachusetts. L’objectiu del treball és analitzar amb profunditat quines són les dinàmiques de propagació i transmissió de malalties víriques en entorns de treball. L’estudi vol obtenir informació de com es comporten els virus quan les persones es mouen, respiren, tussen o estornuden en les distàncies que hi ha en la majoria d’oficines. Els resultats serviran per desenvolupar dissenys que ajudin a minimitzar el risc de contagi a la feina, sigui de la COVID-19 o de qualsevol altra malaltia contagiosa.

L’estudi també aprofundirà sobre els materials i les configuracions de mobiliari més òptimes per evitar la propagació de virus. I és que segons els estudis Gensler 2020 Work From Home Study i Cushman Wakefield Future of the Workplace 2020, entre el 88 i el 90% de les persones que han hagut de treballar a casa durant la pandèmia prefereixen tornar a l’oficina sempre que sigui un lloc completament segur.

https://www.steelcase.com
https://www.globenewswire.com/news-release/2020/06/29/2054649/0/en/Steelcase-Teams-Up-With-MIT-Researchers-To-Help-Create-Safer-Workplaces.html

 

Comparteix!