PISCINES FETES AMB CONTENIDORS

Vancouver / Canadà

La Xina exporta molts productes als Estats Units i Canadà mitjançant vaixells, però importa molt menys. I les empreses de transport marítim no els compensa transportar contenidors buits. Per això, molts contenidors de vaixell acaben amuntegats i abandonats als ports nord-americans després d’un sol viatge transoceànic. Paul Rathman va veure en aquesta situació una oportunitat de negoci i al 2017 va fundar l’empresa Modpools, que recupera aquests contenidors i els converteix en petites piscines.
 
Per la construcció de la piscina s’utilitza un enfocament modular. En primer lloc, es retallen els contenidors per adaptar-los a la forma i la mida requerides pel client. De fet, i en funció de les necessitats,  també poden ampliar-se amb més acer. El procés es porta a terme a la fàbrica de Modpools, als afores de Vancouver, i després, només es triga un sol dia en instal·lar la piscina. Aquest sistema ha permès a Modpools construir piscines de baix cost i amb instal·lació molt ràpida, al mateix temps que allarga molts anys el cicle de vida del contenidor. Entre els seus dissenys, Modpools ha instal·lat piscines infinity amb finestres integrades en els laterals dels contenidors. La combinació de piscina i banyera d’hidromassatge també és molt popular, ja que els pares poden nedar amb els nens durant el dia, i gaudir de les bombolles a la nit.
 
Tot i que la pandèmia ha provocat una escassetat de contenidors de transport, l’empresa ha vist, per contra, un augment de la demanda, ja que la gent passa més temps a casa. Fins ara, Modpools ha instal·lat 800 piscines a tot Amèrica del Nord, i unes 150 estan sent produïdes a la fàbrica.

 

Més info

Comparteix!