Del 29 de setembre a l’1 d’octubre, REBUILD aproparà la industrialització, la digitalització, la sostenibilitat dels nous materials i la descarbonització del sector als professionals de la construcció

L’organització ha elaborat un protocol sanitari molt estricte amb totes les mesures higiene i seguretat per crear un entorn de negocis segur per tots els assistents.

Els professionals de l’edificació es reuniran el 29 de setembre a 1 d’octubre a REBUILD 2020, el primer esdeveniment del sector després que s’activés l’estat d’alarma. REBUILD 2020 serà el punt de trobada amb els professionals del sector en què establir un full de ruta pel futur, amb noves formes d’edificar que aposten per la industrialització, la digitalització, la sostenibilitat dels nous materials i la descarbonització. Des de REBUILD volen contribuir a recuperar l’activitat empresarial del sector de l’edificació. Per això, reuniran durant 3 dies al CCIB de Barcelona a tota la cadena de valor en un entorn segur per recuperar les vendes de l’últim trimestre de l’any i impulsar, junts, la reactivació econòmica, assenyala Gema Traveria, directora de REBUILD.

Amb REBUILD, el sector de l’edificació reprèn la seva participació en fires. L’organització ha desenvolupat un protocol de prevenció sanitari amb els estàndards que marquen les autoritats sanitàries i mesures de seguretat i higiene per a garantir un entorn de negocis segur per a tots els assistents. En paraules de Gemma Traveria, “la participació en un esdeveniment com REBUILD no solament ajuda a la reactivació de les vendes, sinó també genera activitat empresarial, de col·laboració publicoprivada, de transferència d’innovació i de coneixement, i impacte econòmic a la ciutat on se celebra. És per això que les empreses han de tornar als recintes firals per trobar i fer negocis de manera segura”.

Més de 100 empreses expositores presentaran les seves novetats en sistemes industrialitzats, solucions tecnològiques i materials sostenibles, a través d’innovacions que marcaran el futur de l’edificació. A més, més de 260 experts analitzaran i debatran en el Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 els nous reptes per al sector. Desafiaments que ja estaven sobre la taula i que la situació actual no ha fet més que accelerar. “REBUILD 2020 donarà resposta als reptes del sector de l’arquitectura i construcció per ajudar a generar solucions reals en clau de futur. La industrialització, la digitalització, la sostenibilitat i la descarbonització gràcies als nous materials i processos són els eixos fonamentals per avançar en l’edificació d’aquesta nova dècada”, destaca David Martínez, president de REBUILD i Conseller Delegat d’Aedas Homes.

Les previsions de participació són molt positives, sent les promotores, constructores, despatxos d’arquitectes i enginyeries els principals col·lectius inscrits, que han escollit Rebuild per activar les seves relacions i trobar socis industrials per als seus nous projectes.

Comparteix!