Sergio Zaforas és el nou president d’Habitat Cluster Barcelona en substitució de David Samper. Zaforas era fins ara el vicepresident de l’entitat i és el representant d’HP, una de les organitzacions associades que van fundar HCB el setembre de 2014.

Sergio Zaforas (HP) substitueix a David Samper com a president d’Habitat Clúster Barcelona. I Joan Estellé (Estellé Parquet) passa a ocupar el càrrec de vicepresident. La rotació bianual de la presidència per altres membres de la Junta Directiva està prevista en els estatuts del clúster. El canvi es va fer efectiu durant l’ assemblea extraordinària de l’entitat, celebrada aquest 15 de desembre.

David Samper (Casals Ventilació) tanca aquesta etapa que ha presidit des de l’octubre del 2018 fins ara, remarcant el sentit del clúster, on explica que és una oportunitat excel·lent per tenir capacitat d’anticipació als escenaris de futur, intel·ligència de negoci, bons contactes, la formació adequada i la possibilitat d’accedir a nous recursos.

En la seva intervenció, Zaforas va agrair la tasca i la dedicació de Samper, un gran exemple per tots de: visió, professionalitat i sobretot de qualitat humana, aspectes claus per dirigir el clúster amb èxit. Per altra banda, va demanar als associats la implicació dels associats per afrontar la nova etapa, plena de reptes i d’oportunitats. On es treballarà per continuar sent una entitat de referència dins del sector, guanyant més massa crítica i podent continuant engegant molts més projectes.

Sergio Zaforas acumula una llarga experiència a HP on actualment n’és el Director d’Operacions Globals de l’àrea de solucions de negoci.

Estellé també va aprofitar per recordar les línies estratègiques del clúster: fomentar la innovació, entrada a nous mercats, incentivar la col·laboració, millora de la capacitació de les organitzacions i millora de la seva visibilitat.

Comparteix!