INSPIRATION THAT COVERS THE WORLD

Spradling és el principal fabricant i soci a nivell mundial en matèria de tapisseries tècniques per a projectes. Els seus equips de recerca i disseny estan 100% compromesos amb la innovació contínua, oferint així als seus clients teixits tècnics d'alt rendiment i sempre assegurant les últimes tendències en dissenys i colors d'acord amb les necessitats del mercat.

Spradling és una empresa amb presència mundial que actua com el seu soci local. La distribució i el servei a Europa es gestionen a través de tres magatzems: Espanya (Barcelona), Alemanya (Hamburg), i Regne Unit (Didcot). Amb sis magatzems més i dues plantes de producció ubicades a la resta del món, la companyia aconsegueix estar present en més de 75 països.

Silvertex vivid tones 3

DESTAQUEM

Silvertex®

S'ha convertit en la col·lecció més coneguda i versàtil de Spradling®. El seu increïble aspecte tipus tela, l'amplíssima gamma de colors que ofereix i el seu alt rendiment en àrees de trànsit intens, han posicionat el producte com un dels teixits tècnics favorits per entapissar mobiliari i cobrir superfícies en el mercat contract. Silvertex® assegura una excel·lent qualitat, alt rendiment tant en exteriors com interiors i una gamma de colors de tendència actual.

DADES DE CONTACTE

Nom: Francesca Berenguer
Càrrec: Directora de vendes
E-mail: f.berenguer@spradling.group
Telèfon: (+34) 938 655 719

C/Garbí, 3 – Pol. Industrial de Llevant / Sector C
08213 Polinyà
Barcelona (SPAIN)

www.spradling.eu