Tamboret GIMLET, ara monocrom.

  • Equilibri, harmonia i discreció

El tamboret Gimlet està format per un seient giratori d’escuma de poliuretà i la seva estructura és d’acer pintada i reposapeus cromat. És indicat per equipar cafeteries, negocis de restauració i decoració d’interiors amb la possibilitat de compartir l’espai amb la cadira Gimlet de la mateixa col·lecció.

Per les seves línies, s’adapta a multitud d’espais i estils d’arquitectura i d’interiorisme. És un tamboret lleuger i còmode i està disponible en tres colors. El seu acurat disseny l’ha portat a integrar-se a multitud de projectes i a rebre reconeixements, com ser finalista al Premi Delta ADIFAD 1999.

Dissenyat per Jorge Pensi

Dissenyador argentí resident a Barcelona, funda Jorge Pensi Design Studio l’any 1987 després de formar part del Grup Berenguer, integrat per Norberto Chaves, Oriol Pibernat i Alberto Lievore, i de col·laborar amb aquest últim fins a l’any 1984.

Caracteritzats per un treball rigorós, els seus dissenys destaquen pel caràcter intemporal i el minimalisme de les formes, amb les que sempre, més enllà de la funció, transmet emocions; d’aquesta manera, la seva obra aporta bellesa i sensibilitat poètica. Alguns dels seus productes, com la cadira Toledo (1988), són icones del disseny reconegudes internacionalment.

Jorge Pensi és professor de disseny a les escoles Eina i Elisava de Barcelona.
Els seus dissenys formen part de les més prestigioses col·leccions de mobiliari a diversos museus del món, entre els que destaca el Vitra Design Museum.

L’any 1997 li va ser atorgat el Premio Nacional de Diseño

 

Comparteix!