un concepte tèxtil únic

Texia és una corporació tèxtil centenària que va néixer a Barcelona el 1917. Amb una experiència de més de 100 anys en el sector, segueix treballant dia rere dia per oferir el millor als seus clients. Actualment és una empresa tèxtil de més de 85 treballadors i amb una tecnologia única per comercialitzar els seus productes arreu del món.

La seva vocació innovadora els diferencia dels productes tèxtils tradicionals i els permet competir amb els països asiàtics. Fabriquen productes que són líders en segments tan variats com el de l'hostaleria de luxe, les aerolínies o la higiene en el sector professional.  Tots els productes estan fabricats amb fibres naturals i estan introduint amb èxit cotons reciclats que obtenen de proveïdors locals.

A les  instal·lacions de Texia disposen d'una moderna depuradora i cogeneren l'energia que necessiten per produir.

nomondesign-Proyecto-web-Editorial-CheersDrap_Desktop_3

destaquem

CHEERS DRAP

Litos per glaçoneres fabricats en cotó 100%, una fibra natural respectuosa amb el medi ambient. A més, estan disponibles en estampats i colors de temporada perquè acompanyin als comensals en moments especials.

Són funcionals (la seva obertura circular permet l'ajust a l'ampolla i evita el degoteig), higiènics (sense costures per evitar l'acumulació de gèrmens), es poden rentar (producte de cotó 100% que es poden rentar en cicles curts a 40 C°) i són de disseny (amb una gamma àmplia de dissenys llisos i estampats).

DADES DE CONTACTE

Nom: Jacinto Guasch Ferrater
Càrrec: Director General
E-mail: jacinto@texia.com
Telèfon: 607 324 931

Pol. Ind. El Mas s/n
08691 Monistrol de Montserrat
Barcelona (Spain)

www.texia.com