#learningbysharing

Tingues el control absolut amb els nous panells tàctils Smart Control de Jung

• Tota la instal·lació domòtica a l’abast amb els nous i millorats Smart Control de Jung
• Els Smart Control tenen un disseny minimalista que només sobresurt uns 3mm de la paret
• Gràcies a l’arquitectura operativa, els Smart Control poden ampliar-se amb noves funcionalitats en qualsevol moment.
• Des de un Smart Control es possible utilitzar el sistema inalàmbric eNet fins una instal·lació KNX completa.

 

25 de febrer de 2020.  La gamma Smart Control de Jung es ara més atractiva i versàtil que mai. Gràcies a importants millores, aquests panells de control intel·ligents guanyen en espectacularitat i funcionalitats augmentant la resolució de pantalla i enriqueixen les seves prestacions amb nous sensors de lluminositat i proximitat, a més de perfeccionar la flexibilitat funcional basada en l’arquitectura operativa client-servidor.

Els dispositius Smart Control  formen part del port foli de solucions d’automatització domòtica de Jung. Poden aplicar-se a tot tipus d’edificacions tal  com habitatges, oficines, hotels, comerços, etc. Per gestionar amb una extraordinària facilitat una gran varietat d’equips y sistemes electró-tècnics. No importen les dimensions o l’ús de les instal·lacions, ni tampoc si es tracta d’una obra nova rehabilitacions o reformes.

Els Smart Control utilitzen la interfície gràfica Launcher de Jung, que mostra en la pantalla les aplicacions disponibles. Aquestes ‘apps’ controlen els sistemes que converteixen un habitatge en una llar intel·ligent. Per a tenir el control absolut de la instal·lació, l’usuari només ha de tocar successivament les icones que representen cada funcionalitat, activant-les o desactivant-les segons els seus desitjos.

Jung, líder europeu en equipament elèctric i automatització d’edificis, ha dotat ara al Smart Control 7.1 amb un sensacional display de 1.024 x 600 píxels de resolució, similar al d’una tauleta d’última generació. Aquesta qualitat d’imatge no sols facilita el maneig en mostrar millor els detalls de la interfície gràfica, sinó que converteix el dispositiu en un element de gran atractiu estètic.

D’altra banda, els models amb les grandàries de pantalla de 10, 15 i 19 polzades incorporen ara sensors de proximitat i de llum ambiental. Aquest últim facilita la llegibilitat dels continguts gràfics i textuals en adaptar la lluentor de la pantalla a les condicions d’il·luminació imperants, mentre que el de proximitat afegeix un plus de confort traient el dispositiu de la manera estand-by quan s’aproxima l’usuari.

Els panells tàctils Smart Control responen a una robusta arquitectura operativa client-servidor, que permet incorporar noves funcionalitats en qualsevol moment. És a dir, tant Facility Pilot Server i Visu Pro Server com Smart Visu Server o eNet Smart Home (servidors), estan optimitzats per a manejar-se de forma descentralitzada des dels panells Smart Control (clients). Fins i tot és possible gaudir de les funcionalitats dels intercomunicadors de Siedle mitjançant una passarel·la (gateaway) específica. Amb aquesta arquitectura operativa, Jung aconsegueix satisfer les més extremes exigències de digitalització del món actual ‘ultraconectado’.

La gamma de panells per a encastar Smart Control de Jung, disponible amb pantalles de 5, 7, 10, 15 i 19 polzades de diagonal, tenen un seductor disseny minimalista que aporta una impressió de gran lleugeresa. Sobresurten de la paret a penes uns 3 mm i poden instal·lar-se apaïsats o en vertical, segons sigui la decoració, els gustos de l’usuari o les necessitats constructives

Foto adjunta: Panells Smart Control

 

Comparteix!