#learningbysharing

UN GERRO QUE FA D’EXTINTOR

SEUL / COREA DEL SUD

Samsung és una empresa que a Europa és coneguda per la producció d’electrodomèstics i productes tecnològics. Però en el seu país d’origen el seu negoci és absolutament diversificat. Una de les unitats de negoci més populars a Corea és la branca d’assegurances per la llar, la Samsung Fire & Marine Insurance. I aquesta companyia va fer una enquesta l’any 2017 que va posar de relleu que el 57% de les llars coreanes no comptaven amb un extintor, malgrat que la llei obliga a tenir-lo.

Davant d’aquest evident nínxol de mercat, Samsung va desenvolupar un producte sorprenent: Firevase. Es tracta d’un gerro per posar-hi flors que també és extintor. El gerro té un disseny atractiu i modern, i en cap cas sembla que hagi d’oferir aquest doble utilitat. Però en cas de produir-se un foc a dins la llar és suficient en llençar el gerro contra el foc i amb la calor provoca que surti un producte químic com el que hi ha a l’interior dels extintors que ajuda a controlar el foc.

Per vendre el producte, Samsung va enregistrar un vídeo demostratiu amb vuit personalitats famoses del país. El vídeo es va fer tan viral que va assolir les 8 milions de reproduccions i les 300.000 unitats venudes, més del doble del què havia pronosticat la companyia.

https://www.samsungfire.com/company_eng/P_U01_07_02_469.html

https://www.mundiario.com/articulo/empresas/firevase-ultimo-samsung-novedoso-florero-apaga-incendios

Comparteix!